Service, Reparatie en onderhoud 

Een installatie moet goed functioneren. Altijd en op ieder gewenst moment. Daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om onverwachte technische storingen te verhelpen. Snel en vakkundig.

Wooncomfort krijgt veel te maken met oude intercominstallaties die niet meer werken of aan vervanging toe zijn. Hiervoor heeft Wooncomfort een speciale service dienst. 

Service Dienst: 0226-34 41 66 (alleen Noord-holland)

Tarieven

  • Voorrijkosten 45,00 euro
  • Service monteur 55,00/uur

* Deze bedragen zijn exclusief btw en exclusief materiaal kosten. Wij rekenen altijd het eerste uur volledig.

Heeft u een installatie die niet meer werkt? Een monteur van Wooncomfort  komt bij u  langs om de situatie op te nemen of eventueel direct de storing op te lossen. Wooncomfort is leverancier van verschillende merken intercomsystemen, hierdoor is onze installateur vrijwel altijd op de hoogte van uw systeem.

 "Het maakt voor ons niet uit wie uw installatie destijds geplaatst heeft, wij lossen het op!"

Soms is het bij het vervangen van een systeem moeilijk om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Bij Wooncomfort heeft u de mogelijkheid van een gecombineerd systeem waar pér bewoner voor audio of video kan worden gekozen. Als een van de grootste intercom installateurs van Nederland garanderen wij u de beste prijs/kwaliteit verhouding.

De door ons geleverd deurintercom en deurvideo systemen zijn uitermate geschikt als vervanging voor de huidige (video)intercom installatie en zijn snel een eenvoudig aan te leggen. Het (camera)spreek/luister paneel kan vaak in het bestaande bellenbord of achter het bestaande gatenpatroon verwerkt worden. Is die mogelijkheid er niet dan kan er altijd een paneel op maat gemaakt worden, indien gewenst in aluminium, RVS of messing.

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor het nieuwe systeem, dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Het is echter onmogelijk om dit van afstand te bepalen. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u.              

                                                                                              

 
 
Banner