Persoonsalarmering, thuiszorgalarm, seniorenalarm

Wooncomfort heeft 2 type persoonsalarmeringen:

                                               


Wooncomfort Persoonsalarm II

Zodra de alarmknop ingedrukt is, zal de telefoon automatisch een nummer kiezen. Als de telefoon wordt opgenomen, wordt er een boodschap afgedraaid. Bijvoorbeeld: Hulp gevraagd bij meneer/mevrouw………………

Prijs: 179,- euro inclusief btw

Prijs geïnstalleerd: 259,- euro inclusief btw (binnen Noord-Holland)

meer informatie over dit persoonsalarm klik hier


Wooncomfort Persoonsalarmsysteem III

Zodra de alarmknop ingedrukt is, zal de telefoon automatisch een nummer kiezen. Als de telefoon wordt opgenomen, heeft u op dat moment direct contact. Er is dus een spreek/luister verbinding met de toehoorder en de hulpvrager.

Met betrekkelijk eenvoudige middelen is dit systeem uit te breiden tot een volwaardig beveiligingssysteem van uw woning en zijn er vele automatiseringsmogelijkheden zoals lichtschakelingen etc.

Prijs geïnstalleerd: 449,- euro inclusief btw (binnen Noord-Holland)

meer informatie over dit systeem neem contact met ons op


Seniorenalarm: emotioneel beladen


Voor heel wat oudere mensen is de aanschaf van een seniorenalarm een emotioneel beladen beslissing. “Met zo’n alarm ben ik pas echt oud,” zegt men dan. Rationeel is die opmerking natuurlijk niet. Het is rationeler om te zeggen: “Met zo’n thuiszorg alarm word ik pas echt oud.” Een seniorenalarm zorgt namelijk voor extra veiligheid en heeft daardoor meerdere functies.

Seniorenalarm kan uw leven redden


Het ligt voor de hand dat een huiszorg alarm uw leven kan redden. Wanneer u bijvoorbeeld valt en daarbij iets breekt, waardoor u niet bij de telefoon kunt komen… Denkt u vooral niet te veel na over dergelijke doemscenario’s, maar tref wel maatregelen. Neem contact op met Wooncomfort. Of beter nog: kijk eens rond op onze website.


Voor een advies kunt u ons altijd bellen:
telefoonnummer: 0226 - 34 41 66

 
 
Banner
Banner
Banner
Banner