Wooncomfort Persoonsalarm II

 

  - GEEN maandelijkse abonnementskosten 
  - Zender indrukken activeert alarm
  - Kan tot 5 telefoonnummers bellen              
  - Snel en eenvoudig te installeren 
         

                                                                                                    

     179,- euro   

            extra Paniek drukknop 29,- euro

     

 

     

 

Wooncomfort Persoonsalarm II 

Bestaat uit een nekkoord waarop een grote paniek drukknop is gemonteerd. Dit zendertje zendt een signaal naar een ontvanger, die tegen de muur hangt. De ontvanger moet aangesloten worden op een vaste telefoon-lijn (of GSM modem 49,- euro) en zoekt contact met maximaal vijf  telefoonnummers, die een ingesproken bericht horen. Bovendien kan via de ingebouwde microfoon in de ontvanger gesproken worden met de ingeprogrammeerde nummers (intercom-functie).

- Het systeem is snel en eenvoudig zelf te installeren.


Mogelijkheid tot gebruik van meerdere paniek drukknoppen op 1 basisstation

Wij adviseren u om een extra paniek drukknop aan te schaffen en deze op een vaste plaats in de bad/douche ruimte te hangen op +/- 10 cm boven de  vloer.

Wat gebeurt er na het drukken op de paniek drukknop?

Druk in het geval van een noodsituatie op de paniektoets op het apparaat of de afstandsbediening. Het apparaat zal de 5 geprogrammeerde telefoonnummers bellen gedurende een periode van 45 seconden.


1. Als de persoon die gebeld wordt niet opneemt, zal het apparaat de maximaal 5 geprogrammeerde nummers 5 keer bellen en dan terug gaan naar de standaardinstelling.
2. Wanneer de persoon die gebeld wordt antwoord, zal hij/zij het opgenomen bericht horen. De persoon die gebeld wordt kan de intercom activeren en luisteren naar wat zich in het huis van de eigenaar van het apparaat afspeelt door op één van de nummertoetsen op de telefoon te drukken.
3. Het apparaat kan nu hands free worden gebruikt en het is mogelijk om te communiceren. De maximale afstand van de microfoon is 3 meter.
NB: indien de beller buiten bereik van de microfoon is, zal persoon die gebeld wordt de beller waarschijnlijk niet horen. Omdat de beller de paniektoets heeft ingedrukt moet er iets gebeurd zijn en is hulp noodzakelijk.
4. Wanneer het gesprek beëindigd wordt zal het apparaat terug gaan naar de standaardinstelling.


Pakket omvang Wooncomfort Persoonsalarm II

- 1 x Paniek drukknop aan nekkoord
- 1 x Basisstation 
- 1 x voedingsadapter, 6 V - 400 mA
- 1 x telefoonkabel
- 1 x Handleiding

 
 
Banner
Banner
Banner
Banner