VVE Vereniging van Eigenaren  

Als Vereniging van Eigenaars bent u op zoek naar een vervangende deurintercom of deurvideo installatie. Soms is het bij het vervangen van een systeem moeilijk om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Bij Wooncomfort heeft u de mogelijkheid van een gecombineerd systeem waar pér bewoner voor audio of video kan worden gekozen. Als een van de grootste deurintercom installateurs van Nederland garanderen wij u de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Wooncomfort levert en installeert verschillende top merken deuropener systemen, zo kunnen wij voor u het beste en voordeligste intercomsysteem bieden.

                                                                         

De door ons geleverd digitale deurintercom en deurvideo systemen zijn uitermate geschikt als vervanging voor de huidige (video)intercom installatie en zijn snel een eenvoudig aan te leggen. Het (camera)spreek/luister paneel kan vaak in het bestaande bellenbord of achter het bestaande gatenpatroon verwerkt worden. Is die mogelijkheid er niet dan kan er altijd een paneel op maat gemaakt worden, indien gewenst in aluminium, RVS of messing.

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor het nieuwe systeem, dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Het is echter onmogelijk om dit van afstand te bepalen. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u.

Ook kunt u bij Wooncomfort terecht voor een reparatie aan uw intercom systeem.

 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner