VVE Vereniging van Eigenaren  

Als Vereniging van Eigenaars bent u op zoek naar een vervangende deurintercom of deurvideo installatie. Soms is het bij het vervangen van een systeem moeilijk om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Bij Deurintercom B.V. heeft u de mogelijkheid van een gecombineerd systeem waar pér bewoner voor audio of video kan worden gekozen. Deurintercom B.V. is specialist in het vervangen van verouderde deurintercomsystemen en levert en installeert verschillende top merken deuropener systemen.

                                                                         

De door Deurintercom B.V geleverde digitale deurintercom en deurvideo systemen zijn uitermate geschikt als vervanging voor de huidige (video)intercom installatie en zijn snel een eenvoudig aan te leggen. Het (camera)spreek/luister paneel kan vaak in het bestaande bellenbord of achter het bestaande gatenpatroon verwerkt worden. Is die mogelijkheid er niet dan kan er altijd een paneel op maat gemaakt worden, indien gewenst in aluminium, RVS of messing.

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor het nieuwe systeem, dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten.

 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner