Golmar deurbel intercom montage, reparatie of vervangen?

Als uw Golmar systeem defect is, dan wilt u deze natuurlijk snel gerepareerd hebben of laten vervangen door een nieuw systeem.

Wat zijn de kosten voor het vervangen of reparatie van een Golmar intercom systeem?

De kosten voor het vervangen van een deurintercomsysteem kunnen flink verschillen. De prijs voor het vervangen is grotendeels afhankelijk het type deurintercomsysteem en de (bestaande) bekabeling.

Wie kan uw Golmar deurbel intercomsysteem vervangen of repareren?

Deurintercom B.V. heeft ruim 10 jaar ervaring met het monteren, repareren en vervangen van Golmar deurintercomsystemen. Kijk voor meer informatie voor het monteren, vervangen of reparatie van uw Golmar deurintercomsysteem op de website van Deurintercom B.V. https://deur-intercom.nl/merk/golmar/ 

De producten van Golmar zijn door de ruim vijftig jaar ervaring stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. De producten van Golmar zijn te koop in meer dan 70 landen over de hele wereld. Dit Spaanse bedrijf is begonnen in 1954 en nog geen jaar later had zij al haar eerste intercom geproduceerd en in 1985 volgde de eerste deurtelefoon.

Deurintercom B.V. levert en installeert Golmar onderdelen voor defecte en verouderde systemen. 

Het (camera) spreek/luister paneel kan vaak in het bestaande bellenbord of achter het bestaande gatenpatroon verwerkt worden. Is die mogelijkheid er niet dan kan er altijd een paneel op maat gemaakt worden, indien gewenst in aluminium, RVS of messing.

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor het nieuwe systeem, dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Het is echter onmogelijk om dit van afstand te bepalen. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van technische mensen van Deurintercom B.V. daarom vooraf de bekabeling bij u. 

Deurintercom B.V. - Golmar -  referentie projecten

 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner