Golmar: al meer dan 50 jaar ervaring

Wooncomfort levert en installeert Golmar intercom systemen en is uw installateur voor nieuwbouw en renovatie.

Voor alles een oplossing. Of u nu in een bestaand complex een deurintercom systeem wilt plaatsen, voor een renovatieproject vervanging van het bestaande systeem nodig heeft of een geheel nieuw pand wilt voorzien van moderne deurcommunicatie. De mogelijkheden zijn eindloos. 

De producten van Golmar zijn te koop in meer dan 70 landen over de hele wereld. Dit Spaanse bedrijf is begonnen in 1954 en nog geen jaar later had zij al haar eerste intercom geproduceerd en in 1985 volgde de eerste deurtelefoon.

Wooncomfort is distributeur van Golmar. De producten van Golmar zijn door de ruim vijftig jaar ervaring stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kijk voor meer informatie over de producten van Golmar op de site of neem contact met ons op. Bij Wooncomfort bent u verzekerd van een vakkundige installatie!

Of kijk verder op de pagina intercom.

 Golmar installatie      golmar intercom     Buitenpost intercom Golmar

          Deurtelefoons                          Deurtelefoons met video                 Beldruk panelen

Wooncomfort ontwerpt, produceert en installeert Golmar beldruk panelen op maat, zo bieden wij u altijd een passende en nette oplossing! 

De door ons geleverd Golmar intercom en deurvideo systemen zijn uitermate geschikt als vervanging voor de huidige (video)intercom installatie en zijn snel een eenvoudig aan te leggen. Het (camera)spreek/luister paneel kan vaak in het bestaande bellenbord of achter het bestaande gatenpatroon verwerkt worden. Is die mogelijkheid er niet dan kan er altijd een paneel op maat gemaakt worden, indien gewenst in aluminium, RVS of messing.

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor het nieuwe systeem, dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Het is echter onmogelijk om dit van afstand te bepalen. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. Vraag een offerte aan.

Leveringsprogramma: 

  • Beldrukkerkasten, inbouw
  • Beldrukkerkasten, opbouw
  • Deur communicatie systemen
  • Deur-video installaties
  • Deurtelefoon installaties
  • Domotica
  • IP intercom
  • Panelen op maat deur-video installaties
  • Panelen op maat deurtelefoon installaties
  • Toegangscontrolesystemen

Zie onze referentie projecten

 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner