Service en onderhoud 

Een installatie moet goed functioneren. Altijd en op ieder gewenst moment.  Daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om onverwachte technische storingen te verhelpen. Snel en vakkundig.

Onderhoudsovereenkomst
Uw systeem en het gebouw dat wordt beveiligd worden dagelijks gebruikt. Hoewel we uitsluitend werken met kwalitatieve apparatuur en garant staan voor een deskundige installatie, zijn storingen niet altijd te voorkomen. Daarom adviseren we bij installatie altijd een onderhoudscontract af te sluiten.

Bij onze inbraakbeveiliging is het mogelijk een all-in onderhouds contract af te sluiten. Het systeem wordt eens per jaar volledig gecontroleerd op technische gebreken. Kapotte onderdelen worden gerepareerd of vernieuwd. Zo bent u altijd gegarandeerd van een goed functionerend signaleringssysteem.

Overeenkomst afsluiten
Heeft u nog geen onderhoudsovereenkomst. Bel of mail ons dan voor meer informatie. Een signaleringssysteem voor brand en inbraak moet goed functioneren. Altijd en op ieder gewenst moment. Daarom staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om onverwachte technische storingen aan uw signaleringssysteem te verhelpen. Snel en vakkundig.

 

 

 

 
 
Banner
Banner
Banner
Banner